6 nummers voor ? 33,55

Zezijn snoeihard, humoristisch en ? heel belangrijk ? ze nemen zichzelf vooralniet al te serieus. De mannen van Voetbal Inside, het succesvollevoetbalpraatprogramma van RTL7?, maakten zich daarmee geliefd bij menigvoetbalfan. Tot voor kort deden Johan Derksen, Wilfred Genee, Rene van derGijp, Hans Kraay jr, Johan Boskamp en Wim Kieft dat alleen op tv. Maar vanafhalverwege december hebben ze ook hun eigen blad: Voetbal Inside. Daarin nietalleen ?verrassende interviews en originele fotoreportages met de zeshoofdpersonen, maar ook de mooiste verhalen en fotoshoots met de toppers uit devoetbalwereld. Waarbij de glimlach, net als op tv, uiteraard? niet ontbreekt.

Sluit hier af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *