6 nummers voor ? 167,00

Management en Consulting is het onafhankelijke platform voor de organisatieprofessional. Hieronder valt zowel de organisatieadviseur als de interim manager.

Management en Consulting bestaat uit een tijdschrift, een email nieuwsbrief en een website. M en C schrijft over organisatie- en veranderkundige vraagstukken en oplossingen binnen organisaties en de professionals die zich daarmee bezighouden. Het platform besteedt aandacht aan ontwikkelingen op het gebied van management, consultancy en organisatie met als doel professionalisering van het vak en degene die het vak uitoefent. Management en organisatie, het functioneren, de ontwikkeling en de verandering van organisaties zijn belangrijke trefwoorden in het redactionele beleid.

Sluit hier af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *