6 nummers voor ? 15,00

Vakantiekriebels & Vrije Tijd is als een heerlijke cocktail, gevarieerd en fruitig.
Inspirerende toeristische kampeerverhalen afgewisseld met technische verhalen. Daaraan toegevoegd de vaste rubrieken als Koken op de Camping, Kortingen, Techniek en de column van Mariƫtte Ophof en de uitgave is er een die u niet mag missen!

Zoekt u informatie over kampeervakanties, campings, caravans en vouwwagens dan bent u bij Vakantiekriebels aan het goede adres. Boeiende reisverhalen over Europese vakantielanden afgewisseld met technische verhalen over de nieuwste ontwikkelingen in kampeerland. Van caravantrapje tot reisverzekering, van Frankrijk vakantieland tot caravanstalling en diverse objectieve tests van caravans en vouwwagens. Vakantiekriebels informeert en inspireert!

Sluit hier af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *