1 nummer ? 7,95

Pedagogiek in praktijk verschijnt tweemaandelijks voor studenten, opvoeders, onderwijzers en ouders. Informerend en opiniĆ«rend voor ieder die zich pedagogische vragen stelt waarvan het antwoord begint waar andere opvoedingsbladen ophouden. Het tijdschrift staat boordevol toegankelijke artikels van de meest gerespecteerde deskundigen uit binnen- en buitand. Of het nu gaat over ontwikkelingsstoornissen, hangjongeren of ordehandhaving in de klas, PIP is er voor lezers die willen blijven meepraten – zonder overbodig jargon- over de meest prangende opvoedings- en onderwijskwesties die geen simpele oplossing kennen. Daarnaast is PIP bij uitstek geschikt om te gebruiken in het onderwijs.

Sluit hier af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *